De basis van commerciële aansprakelijkheidsverzekeringen

De CAV-verzekering dekt verschillende soorten incidenten, daarom moeten bedrijven van alle soorten en maten serieus overwegen om zich aan te melden voor dekking.

letsel en materiële schade. Ten eerste beschermt het u tegen claims met betrekking tot lichamelijk letsel of materiële schade opgelopen door een derde partij (dwz een klant, bezoeker of omstander in de omgeving) die niet is geassocieerd of gelieerd aan u of uw bedrijf.

Stel dat u een bedrijf voor het kappen van bomen heeft. Je bent ingehuurd door een huiseigenaar om wat overgroeide takken te verwijderen. Een van de grote ledematen valt, waardoor het dak van uw klant wordt beschadigd. Uw CGL-verzekering dekt die kosten.

Persoonlijk en reclameschade. De verzekering van CGL biedt ook bescherming tegen persoonlijk letsel (dwz laster, smaad, inbreuk op het auteursrecht, onrechtmatige uitzetting en reclameschending) en reclameschade (zoals verliezen en reputatieschade geleden door een concurrent die u in een advertentie bekritiseert).

Bezoek www.aansprakelijkheidsverzekering.com voor meer informatie en je kunt meteen vergelijken van rechtsbijstandverzekeringen online doen.

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Stel dat een rivaliserend bedrijf u aanklaagt en beweert dat u zijn idee hebt gestolen voor een nieuw product of een nieuwe dienst die u onlangs heeft uitgerold. De zaak gaat naar de rechtbank en u wordt onschuldig bevonden, maar de juridische kosten zijn hoog.

Advocaatkosten. CGL dekt ook uw juridische kosten. “Omdat de dekking zo breed is, voorziet het CGL-beleid vaak in defensiekosten en advocaatkosten, zelfs als sommige claims niet gedekt zijn. We weten allemaal dat de advocaatkosten voor het verdedigen van een zaak een potentieel verlammende uitgave zijn. Dus de CGL biedt ook een zeer goede praktische vergoeding voor de advocaat, ”zei Michael Huddleston, advocaat bij Munsch Hardt.